A bánokszentgyörgyi fogorvosi rendelő felújítása


A fejlesztés során a bánokszentgyörgyi fogorvosi rendelő infrastrukturális fejlesztésére kerül sor, melynek keretében a fogorvosi rendelő és szolgálati lakás felújítása valósul meg. Ennek keretében az épület energetikai korszerűsítése lesz a fő szempont, valamint az épület akadálymentesítése a szolgáltatáshoz egyenlő eséllyel való hozzáférés céljából. Ennek keretében fog megtörténni az aljzatok burkolatok cseréje, valamint a tető, oldalfalak, illetve az aljzat hőszigetelése, valamint a vizesblokkok cseréje, felújítása. Központi fűtés kialakítására is sor kerül, amely jelentősen javítja az épület energetikai értékeit.

Ezen kívül a nyílászárók cseréje is megtörténik, az épület külső és belső helyiségeit illetően egyaránt. A rendelőhöz időjárás biztos parkoló kialakítása is megvalósul 5 férőhellyel, amelyből egy hely akadálymentes lesz. A beruházás keretében beszerzésre kerül egy Stern Weber S200 International nevű kezelőegység programozható székkel, illetve orvosi konzollal, standard lábkapcsoló joystick-kel, asszisztens oldallal, vizesblokkal, operációs lámpával, valamint kompresszorral.

A korszerű bútorzat beszerzése révén higiénikusabb, jobb munkakörülmények között tudnak dolgozni a szakemberek, illetve jobb körülmények között tudják igénybe venni a szolgáltatást a körzetbe tartozó betegek.